Екипът зад pomagalo.com

Сребрин Ватралов

админ

Основател и бизнес развитие

Сребрин е основният двигател на Pomagalo.Той се грижи всичко да върви плавно и промените да са винаги на точното място по точното време. Когато не обмисля подобрения по сайта хобито му е да пътува. Вече е бил на всички континенти, освен Антарктида:) Любимите му музикални стилове са dance и disco. Любимия му филм е „Барака”.   Любимият му предмет от училище е бил Литература.

Генади Цветанов

админ

Старши програмист

Генади е главният програмист на сайта. На него можете да благодарите за всичко свързано с материалите – от свалянето до качването им. Той се грижи и ползването на Pomagalo.com да е бързо и приятно. Хобито му е баскетбол, както и всякакви отборни спортове. Разбира се като има време той играе и на компютърни игри. Музиката, която слуша е heavy metal. Любимият му филм е „Терминатор2 – Деня на страшния съд”,  а книгата без която не може е „Мемоарите на Шерлок Холмс”.  Любимия му предмет от училище е бил Информатика.

Боби - Mod_Bobi

модератор

Модератор

Боби се грижи съдържанието на сайта да е максимално полезно за вас. Любимото му занимание е да се среща с приятели и да си играе на компютъра. Обича да слуша всякаква музика и да гледа фантастични сериали. В училище винаги е присъствал в часовете по История.
Още за POMAGALO
Други контакти
За проблеми:

от 10-18ч. (Пон-Пет)
Skype:

от 10-18ч. (Пон-Пет)
Какво ново от блога